22 mei
22 mei 2012
🇩🇪
vanuit Duitsland
Weer een zomerse dag en een nacht zonder regen, maar wel heel veel treinen aan weerszijden van de Rijn. Om 7.00 uur is het al aangenaam warm. Tent opgeruimd en eerst nog even proberen of de hutspot (automatische correctie van hotspot) nu wel werkt, maar helaas hetzelfde resultaat als gisterenavond; geen verbinding. Jammer want wij willen ons verslag graag plaatsen en ook de reacties van jullie lezen. Koen en Jeroen vertellen ons dat er veel zijn. Dus maar wachten op de volgende hotspot. Ons doel voor vandaag is Nierstein. Ja Jos heeft wat met nieren. Het wordt een ontspannen dagtocht, geen Umleitung dus geen dwalingen. Jack en Gerry (het fietskoppel dat het niet zou gaan halen, of toch?) komen wij een paar keer tegen. Ons plan is om bij Nierstein de camping te nemen, maar Jack wijst ons er op dat wij dan de Rijn over moeten en dan nog 6 km fietsen en morgen ook weer terug. Na enige discussie valt de keus toch op een B&B. Wij komen uit bij Gutschenke Glockenspiel een Weingut in het centrum. Mooie kamer en 's avond een gezellige babbel met Gerard uit Tegelen die ook naar Rome fietst. Wij zijn weer 82 km. dichter bij Rome.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}