22 juni: wijzigen in Rome - Varicaanstad
Jos en Gerda, proficiat! Wij hebben veel respect voor jullie prestatie. Jullie kunnen daar met recht trots op zijn. Tot gauw. Lieve groet van Ria en Henk.
Wat een topprestatie en dat zonder doping, alleen steun aan elkaar. Rome, dit is toch echt het hoogte punt, na de achter jullie liggende Alpen.
Trots zijn wij op JULLIE!!!
ONZE HELDEN!!!
Gefeliciteerd einddoel gehaald op de fiets het st Pieterplein op Zondag nog een speciale dag ik vier de dienst hier thuis mee in gedachten bij jullie. Kanjers!!
GEFELICITEERD!!!!! met jullie prestatie. Er komt weer heel veel boven als wij jullie zo zien voor de St. Pieter.
Wij zijn op zondagmorgen om ong. 09.30 uur naar de Friezenkerk gegaan. Daar werden wij hartelijk ontvangen en werd er ter plekke een oorkonde voor ons gemaakt en kregen wij de pergrimszegen tijdens de dienst. Dus voor ons geen extra aanmelding nodig. Nog even een tip; koop een boekje bij het Forum Romanum (bestemd voor kinderen) waarin je over de foto's van de huidige situatie een pagina kunt leggen waardoor zichtbaar wordt hoe het vroeger, in de romeinse tijd geweest is. Erg interessant om op die manier door het Forum Romanum te lopen. Geniet er vooral nog van.
Heel veel groeten. Hans en Toos.
Gerda en Jos, van harte gefeliciteerd met deze prestatie, kanjers zijn jullie, ik kan me voorstellen dat er tranen zijn gevloeid bij de aankomst op het Sint Pieterplein, als ik zo aan jullie denk, worden mijn ogen ook vochtig, want wat jullie hebben gedaan is eigenlijk niet normaal, wat is nu de volgende uitdaging? ik ben blij dat Co niet van die ideeén hebt, want dan ga ik wel met de auto achter hem aan. Jongens geniet nu maar lekker van het niet meer moeten fietsen en kijk maar rond naar al die mooie gebouwen en opgravingen, want je weet Rome is drie lagen op elkaar, dus genoeg oudheid, kanjers veel lieve groeten en kussen van ons.
Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!!!
Nu is het tijd voor vakantie en relaxt terugkijken op de afgelopen vijf weken. Ik ben best wel trots op jullie hoor en blij dat ik jullie zo op de voet heb kunnen volgen. Alvast bedankt daarvoor.
Een tip voor een uitstapje: De vroegere haven van Rome, Ostia Antica. De laatste halte met de metro naar het zuidwesten.
Maar je kunt natuurlijk ook op de fiets ;))))) Hier ligt het hele dorp nog alsof de tijd heeft stilgestaan. Met mozaiekvloeren en de grote wijnkruiken op de vloer. Ik kon me er iets meer bij voorstellen dan de stenen op het Forum Romano maar nu vloek ik waarschijnlijk.
Geniet nog van jullie vakantie want die is nu begonnen.
Groetjes vanuit een regenachtig Heerhugowaard
Van harte gefeliciteerd dat jullie het einddoel bereikt hebben. Wat een ervaring zal dat geweest zijn. Ik leef helemaal met jullie mee en wacht verdere berichten af.
Groetjes van Bob en Paula.
Jullie ouders kijken van boven neer op dit stel dat heeft gedaan waar de meeste mensen niet aan willen denken.
Een geweldige prestatie waar je met trots op mag terugkijken als jullie oud zijn.
Vergeet niet in de kerk zondag een gebedje voor hun te doen. Steek ook maar een kaars op, liever 4 kaarsen voor elk 1 kaars.
Nu nog een goede terugvlucht.
Groeten en tot ziens,
Jan & Corry
Nieuwsgierig de mail geopend en jawel hoor:
"Jos en Gerda zijn in ROME"
Gefeliciteerd met het bereiken van dat geweldige doel. Een unieke prestatie in de families aan beide zijden. Jullie hebben vast vóór vertrek reeds veel gebeden en onderweg in de kerken ook de nodige schietgebedjes naar boven gezonden. Maar bovenal: jullie eigen doorzettingsvermogen heeft jullie in Rome gebracht.
Geniet nog van de mooie stad en het goede weer en wij wensen jullie alvast een goede veilige en ongelooflijke snelle terugreis naar Holland.
Super gefeliciteerd met deze enorme prestatie. Wat moet dat een geweldig gevoel geven, dat je inderdaad het hele traject per fiets hebt afgelegd. Wat een doorzettingsvermogen hebben jullie hier voor nodig gehad. Petje af!!! Ik ben echt heel erg blij voor jullie dat het einddoel is bereikt. En nu nog een paar dagen genieten in de mooie stad Rome. Tips heb ik niet voor jullie. Die ene keer dat wij er waren hebben we de echte standaard bezienswaardigheden bekeken. En die hebben jullie ook al lang gezien.
Geniet samen van het resultaat en van Rome. En voor daarna: een goede reis terug naar huis. Zal best vreemd zijn.
groetjes,
Hetty
Geweldig Jos en Gerda. Top prestatie fijn dat jullie het zonder al te veel problemen gehaald hebben. Het moet wel een erg mooie fietstocht geworden zijn zo met die mooie temperaturen en het mooie landschap. Als we dan hier in Nederland om ons heen kijken met afwisselend zon en regen en tamelijk fris hebeen jullie het getroffen. Nog een fijne tijd in Rome en een mooie thuisreis. Groeten Jos en Riek
Van Harte Gefeliciteerd allebei met zo'n prestatie.
Fijne dagen gewenst en misschien zien jullie de Paus nog wel. Groetjes van ons en een gezonde terug keer.
Een gheweldige prestatie hebben jullie neergezet. Proficiat met het resultaat. Als jullie er al eens een week hebben rondgezworven is Rome natuurlijk een open boek voor jullie/ Een tip "Mogelijk Villa Deste in Tivolie. Een jonge jongen werd reeds vroeg kardinaal Maar om wat te betekenen in de geschiedenis heeft hij een tuin laten aanleggen met de mooiste waterpartijen. Best de moeite waard. Geniet van alles. Een druk valt van jullie schouders en eerst maar op verhaal komen. Groetjes uit Maastricht.
Geweldig. Van Harte. Een fantastische prestatie. We drinken er een of meer op als jullie terug zijn.
Gerda en Jos, van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie doel! Een geweldige prestatie. Ik kan me voorstellen dat jullie even een traantje hebben gelaten. Bedankt voor alle mooie verhalen en foto's.
Het was erg leuk om jullie op deze manier te volgen.
Tot gauw, op de tennisbaan. Groetjes Roelie.
Bedankt voor het leuke reisverslag.We hebben ervan genoten! Mooi dat de tocht volbracht is.Wij wensen jullie een goede vlucht en tot ziens op de Tipakker