19 juni: Acquasparta - Narni
Wat moet dat lekker zijn, morgen komen jullie vast binnen de straal van 100 km van Rome.
Het doel zal hoe dan ook bereikt worden lijkt mij. Als er zelfs achter een pastoor aan gehold kan worden voor stempel dan rijden daar door die oude stadjes een paar jonge honden die vastberaden op hun doel afgaan.
Slim om een lange etappe te splitsen met die hoge temperaturen.
En weet, het doel is niet het ultieme geluksgevoel maar de weg erheen. Die zal jullie nog het meeste bijblijven.
Geniet ervan want aan het eind van de week staan jullie op het St Pietersplein met die twee fietsen en is de tocht erheen voorbij.
Jos en Gerda
Leuk om jullie weblog te zien en te lezen
We komen elkaar weer tegen, het laatste stuk naar Rome en het blijft Caldo
Gelukkig is er goede wijn en een lekker zwembad
Morgen vroeg weer op en dan gaan we weer.
goede reis.
Groeten Theo en Mieke
Het gaat dus blijkbaar weer goed met je knie Jos ??Gelukkig maar want afhaken met het doel in zicht is erg jammer.
Ja het kan ontzettend warm zijn in Italie en daarom raden zo altijd af om in juni/juli naar Rome te gaanMaar je hebt van die eigenwijze mensen !!! Leuk die verhalen allemaal We genieten er van. Dat die pastoor onder de indruk van Hollanders was zal wel niets met het voetballen te maken hebben gehad, denk ik. Nu de laatste loodjes. Veel succes en we horen wel weer iets van jullie Groetjes uit Maastricht.
Jos, caldo betekent inderdaad in het Italiaans "warm", dus dat weet je nu ook, ik vind het maar een prestatie van de bovenste plank wat jullie daar even (nou ja even) doen, het is daar wel heel mooi en echt oud Italiaans, al die huisjes dicht op elkaar is ook voor de schaduw, geniet nog van het onderweg zijn van jullie doel en dan mag je heerlijk op het Sint Pieterplein staan, dat denk je; "dit hebben we maar weer mooi geflikt", jongens nog veel fietsplezier daar in het warme Italie, Groetjes.
Hallo Gerda en Jos,
Even een reactie van hieruit (heb toch wat in te halen)
Nog effe, lijkt het, maar bij die temperatuur een hele klus. In ieder geval veel succes op het laatste stuk.
groetjes
Hallo Gerda en Jos,
Het is nog maar een paar dagen en we zien jullie weer op de tennisbaan. Dan zijn jullie niet te houden , met een enorme conditie terug uit Rome. Dit is natuurlijk ook door het fietsen gekomen maar ik heb het vermoeden dat het ophalen van stempels jullie het meeste conditie heeft opgeleverd. Maar ook de knie problemen ?
Ik beloof, als jullie dit nog eens doen, een eigen stempelkussentje met allerlei soorten stempels .
Die geef ik jullie dan mee om de tocht makkelijker te maken.
Gerda en Jos tot over een paar dagen.
Hallo Gerda en Jos,
De knieen doen het blijkbaar weer goed als ik zo jullie verhaal lees. De laatste loodjes wegen het zwaarts, veel succes verder en veel sterkte.
Groetjes van Bob en Paula.