25 mei: van St. Leon naar Pforzheim
Je bent zo jong als je je voelt. Vanavond dus lekker meefeesten begrijp ik. haha, of toch maar die oordoppen? Heel veel succes met de verdere rit. Hopelijk voor jullie draait de wind weer naar Noord.
Succes. Groeten Erwin, Mariska, Teun
Als ik julie een advies mag geven zou ik maar niet gaan feesten. Ma moet denk ik haar knie rust geven. Teveel drank is ook niet de optie, dit stijgt of naar je hoofd of zakt in de benen. Misschien is deze nacht wel de zwaarste beproeving en is de rest van de trip naar Rome daarna een eitje ;-). Succes en slaap lekker
De eerste heuvels, lijkt ons een mooie opmaat voor de " echte" heuvels. Klein verzet en goede moed, de top komt vanzelf (nou ja) in zicht. Groet vanuit een zonnig Havelte
Wat was er nou toch met Pforzheim???? Je ziet wat er gebeurt met leeftijd.... Overigens die "zaligheden" zijn ook maar tijdelijk.....Paus is toch ge..... door eigen butler!!!! Vraag maar hoe 't zit als je aankomt! Gaat dus lekker. Jullie zijn al aardig op dreef. Hou 't ritme er in....hahahaha. Tis hier overigens ook lekker "hot". Wie weet wat jullie nog meer ontmoeten? Wat denk je van jezelf??? Trap 't er uit en in en blijf lekker genieten. Korte berichten zijn ook berichten nietwaar. Nou tot tot weer.
Ik ben benieuwd of jullie de oordoppen nodig hebben gehad. Of was de vermoeidheid sterker? En wat jullie jeugdigheid betreft ....... de beheerder heeft het goed gezien!! haha. Hartelijke groeten van Hetty
Dag Luitjes,
Jullie houden het tempo er aardig in, als ik het allemaal zo lees. Een avondje feesten en doorzakken voordat je aan de zware bergetappes begint, had best gekund, lijkt mij. Lekker zo'n dagje vrijaf.
Trouwens, de zaligheden uit Brabant houden volgens mij ook wel van feesten, immers ..... de brabantse nachten zijn lang.
In Nederland hebben we een aantal prachtige lentedagen gehad. (+25 graden) De wind is vandaag naar Noord gedraaid. Hopelijk hebben jullie de wind nu in de rug.
Hartelijke groeten van Roelie.
Hey Jos en Gerda,
Terug van een weekendje workshoppen in het Westerborkse bos (sommigen workshoppen en sommige hangen voor de tent) meteen even het reisverslag doorgenomen. Geen sneue billen en zere knieën meer dus dat gaat voorspoedig. Leuk al die mensen ontmoeten! Succes met de voortzetting en hoop dat jullie gezegend worden met lekker fietsweer. Groetjes.
Hoi Jos en Gerda gaat lekker he de bolletjestrui gaat over jullie schouder en zo`n pul duits bier niet te versmaden ,op naar het hoger doel.
Met steeds meer verbazing over deze knappe prestatie volgen wij de vorderingen. Wel zullen jullie bij thuiskomst toe zijn aan vakantie.... Erg jaloers ben ik (Jeroen) wel bij de gadachte dat jullie nu uitzicht hebben op prachtige bergtoppen en een schitterende natuur. Fiets lekker door maar blijf vooral genieten!!
Groetjes en dikke kussen van ons!!!
Ik zal maar niet ook nog tips geven over wel of geen wijn en bier in de benen, na alle anderen. En jullie lijken mij toch hierin je eigen kop te volgen, maar wel of geen bier, knap blijft het! Vooral genieten. Veel succes!