30 mei
Wij zijn ook net terug van een paar dagen fietsvakantie en ik lees jullie verhaal van 30- 05 -2012.
Het gaat verder (alleen Knie) toch wel goed?
Dat jullie op je rustdag naar hutspot zoeken en het niet vinden het kan me voorstellen dat Jos dan baalt.
Maar zeg het dan gewoon en niet hotspot?
En dan in die open dalen een bedrijf en nog wel gevaarlijk. Gerda pas in Godsnaam op met je knie.
En dan die pastoor met z'n gare regen??
In ieder geval sterkte en kom heel in Rome
Groetjes Dick
Rustig aan met de knie zus. Verder zijn jullie volgens mij aardig op schema.
Is het niet mogelijk om 2 dagen te rusten?
Je krijgt nog een aantal beste klimmen, maar een geluk is als je boven ben dan gaat de weg weer naar beneden.
Jos en Gerda veel plezier en kijk ook om je heen de natuur is mooi.
Groeten,
Jan & Corry
Geweldig leuk om jullie in woord en beeld te kunnen volgen. Als we op de kaart kijken, zien we dat jullie al een respectabele afstand afgelegd. Wij hebben er een diep respect voor. Gerda ik hoop dat je knie je niet al te zeer beperkt, maar jullie gaan er vast wel verstandig mee om. We zien uit naar het volgende verslag.
Veel sterkte en plezier op de naderende Cols. Klein verzet en veel geduld, dan moet het toch lukken. Hier blijft het mooi weer en geen regen. Scheelt weer grasmaaien.
Kusjes van de meiden en tot de volgende keer
Leuk om weer wat te lezen. En wat zijn jullie al een eind op weg. Fietsen, fietsen en nog eens fietsen, dan is rust wel even welkom. Sterkte met de onvermijdelijke kwaaltjes. Hier is het ringen, ringen en nog eens ringen. Gaat goed en lijkt een goed seizoen te worden voor de steenuiltjes, ondanks sommige mislukkingen.
Ik wens jullie nog een hele goede reis verder. Als jullie volgend jaar weer gaan, wil Teun graag op zijn driewieler mee haha.
Groetjes Erwin, Mariska en Teun
Aan de foto's te zien is het daar een hele mooie omgeving en is het dan ook prettig daar een rustdag te houden, Gerda forceer je zelf niet anders moet je met een rolstoel van schiphol opgehaald worden en dat dan na zo'n monstertocht, dat kan toch niet, luitjes geniet van alles wat je tegen komt en nog veel sterkte voor die bergen, maar wat je omhoog gaat, daar moet je ook weer naar beneden.
groetjes, Co en Lia
Lieve Jos en Gerda,
Ik hoop voor jullie dat het herstellen van de knie van Gerda voorspoedig gaat en dat het haar niet meer zal overkomen. Verstandig, dat jullie een rustdag ingelast hebben om jullie lijven even rust te gunnen. De boog kan niet altijd gespannen staan hè!! Het wordt wel ECHT hard werken nu, als je nu 2 cols gaat bedwingen!
Ik wens jullie veel "wind-mee" ,regenvrij weer toe.Veel liefs, Carla
hallo jos en gerda zo te lezen gaat de reis goed maar jullie moeten ook even rusten .anders gaat het niet goed met het knie van gerda,maar jullie bereiken jullie doel wel dat weet ik zeker .geniet van de mooie natuur om je heen heel veel groetjes uit elst.
Leek even radiostilte maar we zijn weer bij.....en dus blij.
Wijs besluit om toch de trein ff te pakken. Luister naar je
lichaam en neem rust om bijv. knie e.d. te laten recupereren.
Goed dat jullie de regen of was t zegen van pastoor of was t zijn meid hebben gekregen. Ben je klaar mee. Wel verwarrend. Gaat blijkbaar lekker. Jullie komen in een bekende omgeving....van vakantie met Rowans tot wintersport met onze fam in Zuers/Lech. Mooie omgeving!!!
Toi toi.
Toen het sneeuwde 14 dagen geleden, waren wij in Bürserberg, bizar, de ene dag in je t-shirt tussen de bloemenvelden en de andere dag was alles bedekt met sneeuw. Hopelijk zijn jullie voldoende uitgerust om de reis te hervatten en anders geniet van het Montafon gebied, het is prachtig. Inderdaad, als het niet regent.
Geweldig wat jullie al bereikt hebben. Wij hebben daar de grootste bewondering voor. Gerda denk a.u.b. aan je knie. Neem dan iets meer rust of wat kortere ritten. Dan maar een paar dagen langer onderweg.