12 juni: gedwongen rust 2
Jos, wat jammer nou, het ging zo lekker voorspoedig alles, Gerda weet nu wel wat je nu wel moet doen, heel technisch met de hak fietsen, maar dan kan je niet veel kracht meer zetten en voor de bergen heb je toch kracht nodig, wees verstandig en forceer niets, misschien is het naar de kerk gaan niet zo'n slecht idee geweest, als je daar dan maar niet op je knietjes bent gegaan, wij hopen voor jullie dat de dag extra rust goed doet, veel sterkte van ons.
Wat een pech. Maak je je zorgen om de knie van Gerda en dan gebeurt dit. Ik hoop dat het wat opknapt en dat de rust je goed doet. En dat jullie lekker verder kunnen fietsen met het einddoel "bijna" in zicht.
groetjes,
Hetty
Hallo Gerda en Jos,
Ik heb inmiddels al jullie verhalen gelezen en heb diepe bewondering voor jullie doorzettingsvermogen. Het is heel vervelend voor Gerda dat haar knie opspeelt. Goed dat jullie wat rust hebben ingelast. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en hoop dat jullie de eindstreep halen.
Groetjes van Bob en Paula.
volgens mij liggen jullie al op een oor nu ik dit schrijf.Ik hoop dat de dag rust en het kerkbezoek jullie goed heeft gedaan en heel veel kracht heeft gegeven misschien toch een klein wondertje? Of nog een rustdag inbouwen!!!!
groetjes Vera
Jos, Zoals je weet heb ik ook veel last van mijn rechter knie.
Ik heb een sterke ontstekingsremmer van de arts gehad Arthorotec 50 50 mg en dat help uitstekend.
Volgens deze arts onstaat het probleem door overbelasting en krijg je daardoor een onsteking in het kraakbeen.
Wees voorzichtig de schade kan als je het voorseert blijvend zijn.
Groeten en sterkte jan & Corry
Wat moet dat heerlijk zijn: het bordje Roma zien.
Hopelijk doen de knieen het weer goed na een extra rustdag. Een kerkbezoek kan daar natuurlijk alleen maar aan meewerken. Veel succes en sterkte!
Groetjes Fred en Jeannette
Lieve Jos en Gerda,
Dit is toch niet te geloven....
Wat ontzettend sneu voor je Jos en natuurlijk ook voor jou Gerda.
Ik hoop dat de rustdag goed is geweest voor Jos zijn knie en dat jullie weer rustig verder kunnen gaan met jullie fietstocht.Veel liefs en beterschap, Carla
Hallo opa en oma,
Ik ben de nachtjes aan het aftellen totdat we jullie komen op halen op schiphol. Nu nog 13 nachtjes.
Groetjes en een dikke kus Niels.